"L'equip de Reempresa està al 100% per tu i pel teu projecte"

Publicado el 29-04-2019Empresa: Zoo Salut | Localitat: Barcelona | Cedent: Ernesto Páez i Natacha Lebrero | Reemprenedores: Elena Ces i Sara Llauradó

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa cedida?

C i R: Zoo Salut és un consultori veterinari que a més ven articles de mascotes i ofereix serveis de perruqueria canina.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Fins ara teníem dos centres veterinaris, fet que ens suposava una inversió considerable de temps per gestionar-les. Així doncs, ens vam plantejar que volíem passar més temps amb la família i cedir un dels dos centres que gestionàvem.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Ja fa força temps que ens dedicàvem al sector veterinari i volíem obrir un negoci propi.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: Sí, volem ampliar l'activitat de consultori a clínica, volem crear un quiròfan.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R:  Som dues reemprenedores amb experiència en l'activitat que portarem a terme. Som una veterinària i una auxiliar veterinària. Les dues hem treballat en clíniques i hospitals veterinaris anteriorment.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C i R:  Reempresa ens ha ofert assessorament en totes les qüestions que hem necessitat així com suport en les diferents tramitacions que hem hagut de gestionar.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: Ens sembla important, pel fet que disposem d'una informació i experiència que pot a ajudar a les noves emprenedores en el desenvolupament de la seva activitat.

R: És clar que ho considerem necessari! De cara als clients també, per introduir-nos de manera progressiva i no bruscament en el seu dia a dia.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C:  Animar-los a fer servir Reempresa perquè és molt àgil.

R: Els diríem que acudeixin a Reempresa sense dubtar-ho. L'equip estarà al 100% per tu i pel teu projecte. És d'agrair una figura propera que t'ajuda a entendre i simplifiqui tots aquests tràmits.