"Reempresa ens ha ajudat des de a la redacció del contracte de compravenda fins a la publicació de l'anunci al web"

Publicado el 13-03-2019Empresa: Restaurant Vips. Localitat: Barcelona | Cedent (C): Àngel Luna Rodrigo | Reemprenedor (R): Paul Bandarica

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C:  L’empresa és un bar restaurant amb més de 30 anys d’història ubicat al barri del Congrés de Barcelona.

 

Per què vas decidir posar-lo a la venda?

C: Perquè creia que havia arribat el moment de jubilar-me.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Amb la meva parella feia un temps que estàvem pensant en autoocupar-nos. El restaurant està molt bé, ben situat i això ens va animar a comprar-lo.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: De moment no. Volem continuar la línia dels anteriors propietaris, oferint un bon servei en menús i donant un bon tracte als nostres clients.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Abans, havia ja havia treballat en el sector de l’hostaleria i l’atenció al públic.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Reempresa ens ha ofert un servei molt complet: Ens han ajudat des de la publicació de l’anunci fins a la redacció del contracte de compravenda.

R: A nosaltres, també ens van donar un cop de mà molt important en la confecció del nostre pla d’empresa i a trobar finançament per a la compra del negoci.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: Sí, sense cap mena de dubte. És important per tal d’ensenyar tot el coneixement que hem acumulat en tots els anys que portem al capdavant del restaurant.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Aconsellaria a una persona que es vol vendre el seu negoci que corri en decidir-se i que anticipi els moviments pendents a fer la cessió.

R: Jo recomanaria a un reemprenedor o a una reemprenedora que es deixi assessorar per professionals com els de Reempresa.