"Som germanes i encara que tinguem aquest punt en comú familiar volíem fer les coses bé"

Publicado el 11-03-2019Empresa: Centre d'Estètica Laura de Nicolas Labella. Localitat: Barcelona | Cedent (C): Laura de Nicolas | Reemprenedora (R): Silvia de Nicolas

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: L’empresa és un centre d’estètica al barri de Gràcia de Barcelona. Va ser un projecte personal que vaig iniciar fa uns anys, i després de treballar en estètica a compte d’altre vaig decidir emprendre.

R: El projecte futur d’aquest centre d’estètica es poder oferir als i a les nostres clientes xerrades, tallers i formacions junt amb els serveis d’estètica que s’ofereixen.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Vaig decidir posar el centre d’estètica a la venda perquè vull oferir formació de qualitat i veraç sobre cosmètica natural, i amb el ritme del centre d’estètica veia que no podia compaginar ambdues tasques.

 

Per què vas decidir a reempendre una empresa? ¿Que et va fer decidir per aquesta?

R: Vaig decidir reemprendre perquè volia un canvi de feina, l’oportunitat que em va oferir la meva germana de cedir-me la seva empresa, i a més comptant amb la confiança de Reempresa em va ajudar per decidir-me a reemprendre.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: D’acord amb la formació de la meva germana, la meva intenció serà oferir tallers, formacions, cursos i xerrades de cosmètica natural en el mateix centre d’estètica pels clients.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Soc tècnica en promoció turística i la meva experiència professional es centra en el sector de la Hosteleria però també en el sector d’estètica gràcies a la meva germana i per això he reconduït la meva carrera professional.  

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Som germanes i encara que tinguem aquest punt en comú familiar volíem fer les coses bé, i pel tema de la transmissió ens han ajudat des de principi a fi.

R: M’han ajudat en l’assessorament de la transmissió, en el procés de capitalització de l’atur i sempre ens han ofert ajut en tots els aspectes relacionats amb la transmissió, i a més a part del servei de Reempresa, ens van derivar al punt d’atenció per fer el canvi de llicència.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

R: Òbviament creiem que és fonamental un acompanyament posterior de la transmissió empresarial i per això la meva germana m’ho ha deixat tot llest i m’oferirà el seu ajut sempre que calgui.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Un consell per un cedent seria que compti amb el servei de Reempresa ja que t’ofereixen ajut i t’assessoren sempre que cal.

R: Un consell per un reemprenedor seria que sempre s’ha de lluitar pels teus somnis i si això equival a arriscar-te s’ha de fer perquè és molt gratificant.