Vull Cedir

Qui és un cedent?

Entenem per empresa cedent tota empresa que tingui el projecte de transmetre la seva propietat i gestió a un reemprenedor, ja sigui per successió familiar o per transmissió a treballadors o a tercers.


Reempresa

Què t'oferim?

A Reempresa t’oferim assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa


Reempresa

Com vendre una empresa?

Tota persona que tingui el projecte de transmetre la propietat i la gestió de la seva empresa o el seu negoci a un reemprenedor, ja sigui per successió familiar o per transmissió a treballadors o a tercers.


El procés de transmissió

Quan un potencial reemprenedor/a s’interessa per la teva empresa, posem en marxa un procés de transmissió que consta de 6 punts concrets.


Reempresa

Anuncis de reemprenedors/es

Accedeix ara als anuncis publicats de Reempresa


Eines de suport

Hem elaborat una guia amb la metodologia per acompanyar-te en processos de Reempresa i que també et permeti contestar aquesta pregunta: Com puc trobar la persona ideal que continuï el meu negoci?


Preguntes freqüents entre cedents

Quant trigaré en vendre la meva empresa? Com i qui calcula els preus de cessió desitjats dels anuncis? Aquestes i més preguntes són les que intenem respondre't en aquest apartat.