Què t'oferim?

Donat que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic, has de saber que els nostres serveis no tenen cap cost econòmic ni per a tu, ni per a la persona que ven la seva empresa.

A partir d’aquí, a Reempresa t’oferim assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de reempresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Aquest acompanyament el duem a terme amb la màxima neutralitat i aplicant l’experiència de totes les operacions en les que ja hem intervingut.

A més de cercar empreses i negocis cedents que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu, posem a la teva disposició els serveis següents:

- Estudi del pla de cessió de l’empresa/es que t’interessa/en.
- Definició del projecte de reemprenedoria.
- Assessorament en l’elaboració del pla de reempresa.
- Orientació en la valoració de les empreses que t’interessen.
- Assessorament en la recerca de finançament.
- Assessorament en la redacció de la documentació oficial entre el/la cedent i tu.
- Transferència del know-how del cedent cap a tu.

A més, disposes de tallers de formació que t’ajudaran a trobar la teva empresa objectiu, així com a aprofundir en els principals aspectes a considerar en totes les àrees del procés de compra d’un negoci.

Dona’t d’alta al servei i podràs indicar el punt d’atenció en el que vols ser atès/a. Un cop hagis omplert el formulari, un/a consultor/a del servei es posarà en contacte amb tu per citar-te.

Dona't d'alta