Què és?

ass_recreixement

Recreixement és el programa de creixement empresarial que ha creat el Centre de Reempresa de Catalunya, una iniciativa de la Cecot i Autoocupació amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Amb aquest programa es completa el suport durant el procés de transmissió empresarial amb l’acompanyament posterior enfocat a la consolidació i creixement de les empreses adquirides.

Recreixement és una iniciativa dirigida i pensada per a les reempreses d’èxit dels sectors Comerç, Turisme i Indústria que es basa en l’acompanyament i formació de les noves persones propietàries de les empreses adquirides. Incrementant així la cadena de valor de la Reempresa.

El programa està format per un itinerari de capacitació i acció on la nova persona empresària podrà desenvolupar estratègies de creixement en diferents àmbits de la empresa com l’estratègia i cadena de valor, la digitalització, la internacionalització, el disseny de noves vies de diversificació i l’anàlisi del model de negoci.

El Programa de Recreixement, que permet l’anàlisi i desenvolupament de totes aquestes àrees, es divideix en dues parts:

  • Pla de capacitació: Diagnòstic inicial i definició d’un itinerari de formació mitjançant tallers de 10h.
  • Pla d’Acció: Durant els tallers de capacitació, la persona empresària anirà treballant el seu pla de Recreixement i serà en la fase d’acció on acabarà de definir el seu pla amb el suport d’hores d’assessorament individualitzat per part de persones assessores especialitzades en l’acompanyament a pimes.

 

El programa Recreixement es basa en tres pilars principals que junts asseguren l’èxit del programa:

-       Acompanyament. No només t’acompanyem a l’hora de comprar una empresa si no que també t’ajudem a fer-la créixer.

-       Metodologia d’èxit. Aquest programa es fonamenta en la metodologia Reempresa, una metodologia altament reconeguda.

-       Adaptabilitat. El projecte de Recreixement s’adapta a la tipologia de les empreses que en facin ús: comerç, indústria o turisme.