Tallers de Recreixement

 • Taller d'estratègia i cadena de valor

  En aquest taller de Recreixement analitzarem l'empresa, analitzarem la cadena de valor i treballarem aquelles activitats del negoci per tal de potencar-lo i fer-lo créixer en el futur. També parlarem de competència i d'estratègia de negoci utilitzant les eines DAFO i CAME.


 • Model de negoci

  En aquest taller de Recreixement coneixerem els aspectes clau del teu negoci amb el model CANVAS, parlarem del posicionament del teu negoci, de l'estructura de costos i ingressos i definirem accions per tal de potenciar el model de negoci.


 • Digitalització

  En aquest taller de Recreixement farem un repàs de les diferents eines digitals que existeixen per poder saber què ens aporta cadascuna d'elles en el procés de transformació digital del teu negoci. A més, t'explicarem què és un pla de Màrqueting Digital i descobrirem perquè realment pot servir a una empresa com la teva.


 • Diversificació

  La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha tingut i està tenint un enorme impacte en les empreses al nostre país. Fins a la data no s'havia produït un fenomen d'aquestes característiques que combina elements tant dispars que van des del xoc de demanda inicial, a la manca de matèries primeres.


 • Internacionalització

  En aquest taller de Recreixement descobrirem com afecta el comerç internacional a qualsevol empresa i analitzarem quines empreses poden realitzar activitats internacionals i quins són els principals requisits per fer-ho. A més, també parlarem del "Pla de Promoció Internacional" per tal que la teva empresa pugui vendre a l'exterior.