Reempresa als mitjans

El Gremi de la Fusta, que representa a les empreses de la fusta i moble i tota la seva cadena de valor, s’ha adherit al Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses amb l’objectiu d’evitar el màxim tancaments de negocis del sector al territori per falta de relleu.

Read more


El programa Reempresa, el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Cataluña, llegará también a los municipios de menos de 15.000 habitantes de la provincia de Barcelona.

Read more


La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot han presentat avui el programa Reempresa municipis petits. Es tracta d’una prova pilot per garantir la continuïtat dels negocis, evitar la pèrdua de llocs de treball i fomentar el creixement econòmic, que es portarà a terme en deu poblacions de menys de 15.000 habitants de la província, entre ells la Llagosta.

Read more


El diputat delegat de comerç de la Diputació de Barcelona, Òscar Sierra, i el president de Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, han presentat aquest matí de manera telemàtica “Reempresa Municipis Petits – Impulsem el comerç local”. Es tracta d’un nou conveni de col·laboració per fer arribar els serveis de Reempresa als municipis de menys de 15.000 habitants de la demarcació. L’objectiu és evitar la desertització comercial i facilitar la transmissió de negocis.

Read more


- La patronal Cecot i la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona han posat en marxa una prova pilot per fer arribar els serveis de Reempresa a 10 municipis de la província - Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, treballa amb la Diputació de Barcelona per evitar el tancament de negocis en funcionament - Cardona, Badia del Vallès, Sant Martí de Sesgueioles, La Llagosta, el Bruc, la Pobla de Claramunt o Gelida són alguns dels municipis de menys de 15.000 habitants on Reempresa disposarà de punt d’atenció

Read more


Reempresa segella la seva continuïtat

http://www.horanova.cat - 09/11/2020

Gairebé un 10% de les actuacions del programa s’han fet a la comarca alt-empordanesa

Read more


Aquest servei de la patronal Cecot i la Diputació ha permès que es garanteixin 682 llocs de treball des del 2013, 45 dels quals des de l'esclat de la pandèmia

Read more


També és un dels que registra més casos d'èxit de la demarcació, vuit durant l'últim any

Read more


El centre Reempresa de Sabadell salva cinc negocis aquest 2020

https://www.diaridesabadell.com - 16/09/2020

Durant la primera meitat del 2020 el Centre de Reempresa de Sabadell ha aconseguit la continuïtat de cinc negocis, els quals eren viables però per motius diversos estaven en perill de tancament. El centre es troba integrat a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell, ubicada al Vapor Llonch des de l’any 2012, on s’ha evitat el tancament de 106 empreses per manca de relleu des de la seva obertura.

Read more


La Gerència de Serveis de Comerç de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de consolidar el programa de Reempresa als Mercats Municipals de la demarcació i per l’altra posar en marxa un nou programa, a través d’una prova pilot, per tal de fer arribar els serveis de Reempresa als municipis petits de la província. La signatura d’aquest conveni coincideix en un moment de forta inestabilitat econòmica on es preveu el tancament de molts negocis a causa de la situació generada per la COVID-19. Així doncs, ambdues institucions sumen esforços per evitar el tancament de negocis i ajudar així a mantenir viu el teixit empresarial del conjunt de la demarcació. L’acord, que té vigència fins el 2021, té prevista l’atenció telemàtica així com l’organització de sessions informatives, suport i acompanyament gratuït per a totes les persones interessades.

Read more