Posem en marxa el programa de Recreixement

Publish on 29-11-2021

Start date: 29-11-2021

End date: 29-11-2021Doncs sí, Reempresa fa un pas més i ara també t'ajuda a fer créixer la teva empresa. Recreixement és un programa dirigit i pensat per a les empreses que després d'haver-se reemprès busquen fer un salt i créixer. El programa no té cap cost per a l'usuari/ària ja que esta cofinançat públicament entre la Cecot i el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

En què t'ajudem?
Amb el programa de Recreixement t'ajudem a millorar el teu model de negoci, a millorar-ne la gestió, a digitalitzar-lo, a diversificar productes o serveis o a vendre a l'exterior. 

 

Com funciona?
Primer elaborem un diagnòstic inicial i definim un itinerari de formació mitjançant tallers de 10 hores (el que nosaltres en diem Pla de Capacitació). En paral·lel, aniràs treballant el teu pla de Recreixement amb el suport d'assessors i assessores experts en diverses àrees. 

 

Què has de fer per inscriure-t'hi?
Participar al programa de Recreixement és molt senzill. Només has d'accedir a l'apartat de Recreixement que hem posat en marxa a la nostra web i inscriure't a algun dels itineraris formatius que hi trobaràs. Accedeix al que creguis que et pot interessar més i inscriu-t'hi en un clic!

Informacions d’interès