Diputació i la Cecot implantaran Reempresa als municipis petits de la demarcació

Món Terrassa

Publish on 02-07-2020

Start date: 02-07-2020

End date: 02-07-2020Reempresa als Mercats Municipals 

Per tal de millorar la transmissibilitat de les parades i apropar els avantatges d’instal·lar-se en un mercat municipal, la Diputació de Barcelona i Reempresa van posar en marxa, l’any 2017, “Reempresa Mercats Municipals”. Des de llavors s’ha evitat el tancament de més de 70 parades en la norantena de mercats de la demarcació on s’ofereix el servei. Ara, la Diputació de Barcelona consolida el servei de Reempresa als mercats municipals on poder adquirir una parada en funcionament o una parada disponible a través de Reempresa amb l’objectiu d’evitar que aquests espais, tan importants pels pobles i ciutats de Catalunya, tanquin per falta de relleu. A més, també està previst que Reempresa s’encarregui de la transmissió empresarial d’establiments comercials de titularitat municipal per donar suport i fomentar la tasca dels ajuntaments de la demarcació per tal de mantenir viu el teixit comercial local.

Reempresa arriba als municipis petits 

Una de les novetats d’aquest conveni és l’arribada de Reempresa als municipi petits de Diputació de Barcelona. A través d’una prova pilot a 10 municipis (on s’hi troben El Bruc o la Llagosta, entre d’altres) es treballarà de la mà dels municipis per garantir la continuïtat dels seus negocis, evitar la pèrdua de llocs de treball i fomentar el creixement econòmic d’aquestes poblacions.

El Centre de Reempresa de Catalunya 

Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya és una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i la fundació Autoocupació que té per objectiu fomentar la transmissió empresarial i evitar el tancament de negocis per falta de relleu. El Centre de Reempresa de Catalunya posarà en marxa un espai propi al seu web (www.reempresa.org) amb informació del servei i la possibilitat d’inscriure-s’hi de manera gratuïta.

Accedir a la notícia

Reempresa als mitjans