Més de 250 persones participen a les activitats i conferències de Reempresa al BizBarcelona

Publish on 11-11-2021

Start date: 11-11-2021

End date: 11-11-2021Barcelona, 11 de novembre del 2021. Més de 250 persones emprenedores i empresàries han assistit aquest dimarts, dimecres i dijous a les activitats que el Centre de Reempresa de Catalunya ha organitzat en el marc del BizBarcelona, el saló de referència del món de l’emprenedoria i l’empresa.

El Centre de Reempresa ha organitzat enguany un total de quatre conferències per acostar la transmissió empresarial en el món emprenedor, un teambuilding i el ja tradicional “espai de matchings” que pretén posar en contacte amb reunions de 30 minuts a persones que volen comprar un negoci amb persones que busquen vendre-se’l.

Reempresa ha organitzat una conferència sobre mercats de compravenda de negocis, una sobre valoració d’empreses amb l’objectiu de donar eines a les persones emprenedores perquè puguin aprendre a diferenciar entre el valor i el preu a l’hora d’adquirir una empresa, una conferència sobre el programa de Recreixement que ha posat en marxa Reempresa i que té per objectiu ajudar a les empreses a fer un pas més a través de la millora dels seus canals de venda, digitalització o exportació i una sobre finançament amb el títol “Com comprar una empresa sense tenir diners” que ha comptat amb la participació del president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, i del director de desenvolupament de negoci de Banca d’empreses a la direcció territorial de CaixaBank a Barcelona, José Manuel García Trany que han explicat les diferents opcions de finançament que ofereix el programa a través de CaixaBank, el seu partner financer.

A més de les diferents conferències, una vintena de negocis han participat al ja consolidat “elevator pitch” d’empreses a la venda i a l’“espai de matchings”, una activitat on les persones emprenedores poden entrevistar-se amb els propietaris de negocis de diferents activitats i sectors que, per motius diversos, no poden seguir al capdavant de l’empresa i necessiten un relleu. En total, una trentena de trobades han tingut lloc durant les quatre hores que ha durat l’activitat que ha tingut lloc avui a l’espai Biz Solutions.

 

5f02fcc7-90c8-4ad3-8b1f-73a6172ac76e

Més de 3.300 empreses salvaguardades des del 2011

Reempresa ha arribat al saló BizBarcelona havent evitat el tancament de més de 3.300 negocis catalans des del 2011. Aquests casos d’èxit han generat una inversió induïda de més de 154M d’euros i han permès salvaguardar més de 9.350 llocs de treball a Catalunya.

Actualment Reempresa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, de Barcelona Activa i del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, entre moltes altres entitats i institucions.

Premsa RSS

Sala de Premsa